ראשי / Service / המטבח של טוביה ברמת גן

המטבח של טוביה ברמת גן

המטבח של טוביה ברמת גן

המטבח של טוביה” מרכז הכשרה לתעסוקה במקצועות המטבח וקייטרינג שמופעל על ידי מתמודדים”.

רוצים להשתלב במקומות עבודה בשוק החופשי?

בואו להגשים חלום וללמוד אתנו תחום מבוקש ונדרש!
יחד נסלול דרך להשתלבות בעולם התעסוקה ולעצמאות כלכלית על ידי רכישת ידע עיוני ומעשי, פיתוח מיומנויות אישיות ומקצועיות, תרגול סביבת עבודה, עמידה באתגרים וחיזוק תחושת השייכות.

קורסי ההכשרה לתעסוקה בשוק החופשי מסייעים למתמודדים לסגל הרגלי עבודה בסיסיים.
על מנת להתקבל ולהתמיד בעבודה בשוק החופשי יש לעמוד בציפיות ודרישות התנהגותיות ומקצועיות שונות. ב”המטבח של טוביה” נלמד מהם הציפיות התעסוקתיות, נרכש כלים להתמודדות חיובית עמן.
כל זאת תוך שימת דגש על הכשרה מקצועית במקצועות המטבח, מיומנויות וניסיון מעשי בשילוב הבוגרים בעולם התעסוקה.

אנחנו מזמינים אותך להיות חלק מהצלחה שלנו !

עד היום סיימו את ההכשרות מעל מאה משתתפים  

:יותר מ 80% מבוגרי ההכשרה השתלבו בהצלחה במקומות תעסוקה בולטים כגון:

ביסקוטי, אוליב, ביגה, קפה נטו, קישריה, גוסטו, רביבה וסיליה, ארומה, טוצ’קה

המיזם הייחודי מכשיר לעבודה במסעדות, בתי קפה, מסעדות, קונדיטוריות ומאפיות, ומעניק לסטודנטים המשתתפים:

  • ליווי צמוד, אישי, והכוונה לעצמאות תעסוקתית
  • התאמה של תוכנית שיקום הכוללת: הרגלי עבודה ופיתוח יכולות מקצועיות ואישיות
  • פיתוח ושיפור מיומנויות למידה
  • מסלולי שילוב המותאמים באופן אישי לכל אחד ממסיימי הקורס

לפרטים נוספים והרשמה:

אני רוצה לקבל פרטים נוספים על ההכשרה ב:

פיתוח אישי 

  • רכישת מיומנויות מוטוריות וקוגניטיביות
  • לימוד ותרגול של עמידה בכללי מסגרת ומקום העבודה
  • רכישת מיומנויות בינאישיות הנדרשות בעולם העבודה
  • התנסות בעבודת צוות אל מול עבודה עצמאית
  • רכישת ידע עיוני ומעשי בתחום התוכן
  • פיתוח הסקרנות האישית ויכולת הלמידה העצמאית במסגרת תעסוקתית
  • תרגול התמודדות עם סביבות עבודה משתנות

תכני הלימוד המקצועיים בקורס “המטבח של טוביה”- הכשרה למקצועות המטבח:

  • לימודי בישול, אפייה וקונדיטוריה.
  • סדנת אומן והרצאות אורח ייחודיות של אנשי מקצוע מעולם הבישול, האפייה והקונדיטוריה
  • סיור מקצועי בשוק
  • ביקור במטבחים מקצועיים

תכני לימוד נוספים :

  • תכנית שיקום פרטנית
  • הכנה לעולם התעסוקה
  • ניהול מחלה והחלמה
  • קואוצ’ינג
  • אסטרטגיות למידה
  • תזונה ואורח חיים בריא
  • הרצאות אורח בנושאים כגון: זכויות עובדים, התנהלות כלכלית, שרותי שיקום, עולם המשפט, תרבות ועוד.

תקופת הסטאז’

  • הסטאז’ מתקיים בשוק החופשי 4 בשבוע (א’ – ד’) כ-4 שעות בכל יום
  • בימי חמישי יתקיים בסניף מפגש שבועי בו יתקיימו שיחות קבוצתיות ואישיות על חוויות מהעבודה בסטאז’, מסקנות, קשיים וחוויות חיוביות ושליליות.

מה מקבלים בסיום?

  1. בסיום ההכשרה נערך טקס סיום בקריה האקדמית “אונו”, בו מוענקת למשתתפי הקורס תעודת סיום מטעם הקריה האקדמית אונו. תעודת הסיום מוכרת ע”י המל”ג ומקנה לממשיכים ללימודים אקדמיים נ”ז אקדמיות.
  1. ערכת כלים מהודרת ומקצועית בשווי של כ 500 ש”ח
  2. סיוע במציאת עבודה במסגרת תעסוקה נתמכת

איך מתקבלים?

  • זכאי סל שיקום בעלי מוטיבציה גבוהה
  • רצון ויכולת להיקלט בשוק החופשי
  • יום מיונים וראיון קבלה ע”י צוות מקצועי
  • התחייבות ל- 5 חודשים בשעות הבוקר

הקבלה לקורס היא באישור סל שיקום וביטוח לאומי

תהליך המיונים לקורס “המטבח של טוביה”:

  1. שיחת טלפון עם רכזת הקורס לבדיקת התאמה ראשונית
  2. פגישה עם רכזת הקורס ומנהלת התעסוקה
  3. השתתפות ביום המיונים
  4. ראיון אישי עם הרכזת, מנהלת ההכשרות, משרד הבריאות וביטוח לאומי.

רוצים להירשם? השאירו לנו פרטים בטופס

אני רוצה לקבל פרטים נוספים על ההכשרה ב:

יש לכם שאלות ? צרו איתנו קשר

תמר מנהלת ההכשרות 054-9299489  tamars@enosh.org.il

תמר רכזת קורס המטבח 054-9299697  tamarm@enosh.org.il