ראשי / Service / המטבח של טוביה – הקונדיטוריה בכרמיאל

המטבח של טוביה – הקונדיטוריה בכרמיאל

המטבח של טוביה – הקונדיטוריה בכרמיאל

הקונדיטוריה בכרמיאל מבית המטבח של טוביה

בואו לחזק את המיומנויות התעסוקתיות שלכם!

באמצעות רכישת ידע תיאורטי ומעשי במקצועות המטבח, דבר שיאפשר לכם השתלבות במסגרות עבודה בתחום המטבח ובכלל.

“המטבח של טוביה” בכרמיאל, מציע הכשרה ייחודית ללימוד מקצועות הקונדיטוריה והאפייה.
ההכשרה כוללת לימוד תיאורטי מקיף ולימוד מעשי עם קונדיטורים ושפים בסביבת עבודה מקצועית, מתקדמת ונעימה.

בתום הקורס, שנמשך 4 חודשים + חודש סטאז’, ינתן סיוע לבוגרי ההכשרה במציאת עבודה במגוון בתי קפה וקונדיטוריות
ברחבי הארץ.

הקורס כולל:

  • לימודי אפייה וקונדיטוריה תיאורטיים ומעשיים
  • שילוב הרצאות של מיטב המרצים ממכללת רימונים טבריה
  • התאמה אישית של תכנית השיקום הכוללת הקניית הרגלי עבודה, למידה ופיתוח יכולות מקצועיות ואישיות
  • יחס אישי וליווי צמוד הכולל הכנה לעבודה בשוק החופשי
  • סטאז’ במגוון בתי קפה וקונדיטוריות כתרגול והכנה מעשית לקראת השתלבות בעבודה
  • סיוע לבוגרי ההכשרה במציאת עבודה קבועה בשוק החופשי
    כמו כן, לקורס אפשרויות תעסוקתיות מגוונות עם סיומו.

האפשרויות התעסוקתיות שיעמדו בפני הסטודנטים הינן עבודה בשוק החופשי בתחום האפייה.

שוק העבודה בתחום הקונדיטוריה זקוק לידיים עובדות ונמצא במחסור עקב העובדה כי עולם האוכל והקולנריה נמצא בהתפתחות מתמדת ועסקים רבים בתחום המזון זקוקים לעובדים.

הקורס מיועד לנפגעי נפש בוגרים המתגוררים באזור כרמיאל וסביבתה, זכאי סל שיקום ואישור למפעל מוגן.

תנאי קבלה :

  • עמידה בראיון קבלה.
  • שליטה בקריאה וכתיבה בעברית.
  • הפנייה ממשרד הבריאות, ביטוח לאומי.

מטרות העל של הקונדיטוריה בכרמיאל:

  • פיתוח מסוגלות תעסוקתית, מתן כלים והכנה להשתלבות בשוק העבודה.
  • רכישת ידע וכלים בתחום מקצוע הקונדיטאות

מבנה הקורס:

  • פרק עיוני  –60 שעות לימוד
  • פרק מעשי – 140 שעות לימוד- 35 סדנאות מעשיות (4 שעות בכל סדנא)
  • סטאז’ – 4 שבועות (4 שעות ביום, חמישה ימים בשבוע- 4 ימים במסגרת הסטאז’ ויום אחד בסניף)
  • 4 סדנאות שיקום בהיקף 13 שעות כל סדנא- סה”כ 52
  • סה”כ – 312 שעות לימוד

תעודה:

  • עמידה בהצלחה במטלות הקורס יקנו תעודת בוגר קורס ההכשרה

מטעם מכללת רימונים

לקבלת פרטים נוספים ולהרשמה לקורס מלאו את הפרטים בטופס

אני רוצה לקבל פרטים נוספים על ההכשרה ב:

הקורס של “המטבח של טוביה” מוכר כקורס טרום שיקום של ביטוח לאומי.
ההשתתפות בקורס מותנית באישור ועדת סל
שיקום למפעל מוגן ובמיונים שייערכו לכל משתתף.
בסיום הקורס תוענק למשתתפים תעודה מטעם מכללת רימונים בטבריה.

לפרטים נוספים: אורנה בורשטיין קונדיטורית ורכזת הכשרות
ornab@enosh.org.il  | 054-9299773